Prinčevi opet kucaju na Bayernova vrata

Žele defanzivca

Prinčevi opet kucaju na Bayernova vrata

A. Čaušević

PSG će i ovog ljeta trošiti na nova pojačanja, a jedna od meta bit će i defanzivac Bayerna, Jerome Boateng.

Pariški Prinčevi su za iskusnog defanzivca bili zainteresovani i prošlog ljeta, ali se tada sve završilo na pregovorima.

Olakšavajuća okolnost za francuskog prvaka ovaj put je i činjenica da Boateng želi napustiti Allianz Arenu nakon loše sezone u kojoj je izgubio i mjesto u startnoj postavi.

Ovaj 30-godišnji štoper s Bayernom ima ugovor do 2021. godine i obzirom na njegovu reputaciju Bavarci ga nemaju namjeru prodati za cifru nižu od 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Boateng je u Bayern stigao na ljeto 2011. godine iz Manchester Cityja, ove takmičarske godine je upisao svega 25 nastupa što je premalo u odnosu na ranije sezone.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Ja bih ga dao dzaba jos bi im uz njega poslao i Humelsa. Dva propala stopera
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi