Prijateljska utakmica

Preokret Tuzla Cityja protiv Slavena

Emir Dindić

U sklopu priprema za nastavak premijerligaških izazova, danas su fudbaleri Tuzla Cityja na stadionu Bare odmjerili snage sa ekipom Slavena iz Živinica.

Ekipa Mirze Varešanovića slavila je pobjedu 3:1 i to nakon preokreta.

Živiničane je u vodstvo doveo Salihović u 43. minuti, a u nastavku utakmice Tuzla City preko Hasanovića u 52. minuti dolazi do poravnanja.

Gol za preokret domaćina postiže Trumić u 83. minuti susreta. Isti igrač četiri minute kasnije postavlja konačnih 3:1 za Tuzlu City.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City je ovu utakmicu otvorio sa postavom: Fejzić, Efendić, Zlatković, Bevab, Brekalo, Širanović, Stjepanović, Sesar, Stojčev, Crnkić i Ubiparip, a u drugom poluvremenu Varešanović je šansu dao i ostalim prvotimcima.

Trener Slavena Adnan Jahić na teren je izveo sljededić 11: Brezičanin, Mujkić, Musić, Islamović, Todorović, Mujagić, Salihović, Gogić, Mešinović, Ibrahimović i Junuzović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.