Trener FK Sarajevo pred gostovanje u Tuzli

Musemić: Ispada da smo bolji na strani

Fudbaleri Sarajeva sutra gostuju na Tušnju gdje će u okviru 27. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Slobodom.

Fudbaleri Sarajeva sada na liderskoj poziciji imaju četiri boda više od Zrinjskog i dobar rezultat u Slobodi im je itekako potreban.

Pred teško gostovanje u Tuzli govorio je trener bordo tima Husref Musemić.

"Očigledno smo u nizu teških utakmica. Ponovo smo kući kiksali. Ispada da bolje igramo na strani. Nadam se da ćemo se konsolidovati i odigrati dobru utakmicu", istakao je Musemić, pa nastavio:

"Očekuje nas jako nezgodan protivnik, koji puno trči, koji je agresivan i koji će sigurno biti jako motivisan da napravi dobar rezultat. Naš je zadatak da se pokušamo što bolje organizovati i odigrati što bolju utakmicu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da sada nismo u tako lagodnoj situaciji kao što smo bili i treba da pokažemo karakter i kvalitet", dodao je Musemić.

Duel Slobode i Sarajeva počinje sutra u 16:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.