Ljubavni jadi Darrena Benta

Saigraču 'ukrao' zaručnicu, varao ju je na svakom ćošku, pa mu se sada sve vraća

Edmir Škorić

U ranim jutarnjim satima krajem prošle godine je iskusni engleski napadač Darren Bent imao jedno jako neprijatno iskustvo.

Bent, koji baš i nije držao do svog braka, zbig čega je on očito i uništen, žestoko je povrijeđen kada je u šest ujutro stigao ispred kuće, a tamo je vidio automobil ljubavnika njegove 31-godišnje supruge Kirtsy.

Napadaču nije preostalo ništa drugo nego da se provoza po kvartu, sačeka da ljubavnik ode, a onda je krenuo u žustru raspravu sa Kirsty. Stradalo je njegovo skupocjeno odijelo, uništen je zaručnički prsten vrijedan 600.000 funti...

Incident se dogodio krajem prošle godine, a pozvana je i policija. Bivši napadač engleskih klubova kao što su Ipswich, Tottenham, Sunderland, Aston Villa, Fulham, Derby i Burton pušten je nakon razgovora u policijskoj stanici.

Kirsty je ranije optužila Benta da je vara sa drugom ženom i imala je pravo. On je pored Kirsty izlazio sa Paige Harisson (25), koju je dovodio u svoj stan u Birminghamu, a istovremeno je vrijeme provodio i sa Kirsty.

Paige je također bila užasnuta kad je otkrila da je Bent otišao u New York s jednim od svojih prijatelja i također je tamo imao treću ženu.

Prijatelj od Paige je kazao da je saznala kako je, nakon dana provedenog s njom na Valentinovo, otišao na večeru sa svojom ženom Kirsty, a nedugo nakon toga je u New Yorku ljubio frizerku.

"Ali sljedećeg dana vidjela je svoju prijateljicu kako dijeli objave na Instagramu i iz istog hotela u kojem je bio Darren", kazao je izvor blizak jendoj od Bentovih ljubavnica.

Sada je Bent razdvojen i od Kirsty, a zanimljiva je priča kako su njih dvoje počeli da se viđaju krajem 2012. godine. Naime, u oktobru te godine je Kirsty bila pred udajom, no u posljednji je čas pobjegla Liamu Ridgewellu, koji je igrao s Bentom u Aston Villi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.