Liga prvaka

Van Gaal: Šanse su nam podjednake

Adnan Beganović

Trener Bayerna, Louis van Gaal, nakon sinoćnje minimalne pobjede nad Fiorentinom (2:1) izjavio je da je sve još uvijek otvoreno te da njegovu momčad čeka jako teška utakmica u Firenci.

"U ovom trenutku najvažnije je da smo pobijedili. Dugo smo se mučili, a na kraju smo imali i mnogo sreće", rekao je holandski stručnjak te dodao:

"Fiorentina je odigrala sa sasvim drugom taktikom od očekivane. Promijenili su sistem igre i mi nismo imali odgovor na isti. Nakon mnogo vremena primili smo pogodak poslje kornera, što me svakako zabrinjava. Činjenica je da imamo prednost, no mislim da su šanse za prolaz u četvrtfinale podjednake."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.