Susreti narednog kola igraju se tri dana

Promijenjen termin duela Sarajeva i Čelika, te Širokog Brijega i Slobode

Premijerligaši nemaju puno vremena za odmor. Naime, već za vikend planirani su susreti 30. kola, a jedan susret će biti odigran u petak.

Radi se o susretu Sarajeva i Čelika (MOJA TV) koji je bio planiran za subotu, no ipak će biti odigran u petak sa početkom u 19:30 sati. Razlog je TV prijenos s obzirom da će u ovom kolu čak četiri sureta biti u direktnom TV prijenosu.

U subotu će se na TV-u naći duel Zrinjskog i Radnika (BHT), dok će susret Širokog Brijega i Slobode također biti pomjeren. Umjesto u nedjelju susret se igra u subotu. Susret će prenositi MOJA TV, a svakako da pomjeranje termina odgovara i Sarajevu i Širokom s obzirom da će ove ekipe imati dan više odmora pred prvi susret finala Kupa koji je zakazan za narednu srijedu.

Četvrti susret koji će biti u prijenosu MOJA TV je duel Željezničara i Mladosti koji se igra u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom kolu još igraju u subotu Krupa i FK Zvijezda 09, dok je duel GOŠK-a i Tuzle City planiran za nedjelju.

Podsjetimo, 29. kolo Premijer lige će biti okončano danas duelom Tuzle City i Zvijezde 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.