Ispraćaj sa Koševa

Igrači ispraćeni šampionskom pjesmom, poseban "tretman" za Husrefa Musemića

Edmir Škorić

Trijumfom nad Čelikom (5:0) u 30. kolu Premijer lige BiH, Sarajevo je uspjeli da napravi sedam bodova prednosti u odnosu na Zrinjski, koji sutra igra protiv Radnika.

Sarajevo je kao favorit dočekalo goste iz Zenice, no malo se ko nadao da će na kraju petarda odsjesti u mreži Čelika.

Na kraju, kada se sve sagleda, Sarajevo je moglo i uvjerljivije do pobjede, no i ovako su svi na Koševu presretni, pošto tri kola prije kraja bordo tim ima najmanje četiri boda prednosti, ovisno kako završi duel Zrinjski - Radnik.

Nakon što se večerašnji meč završio, navijači na Koševu skandirali su "Šampioni", a kako igraju, igrači u bordo dresovima zaista tako i izgledaju.

Također, skandiralo se i Husrefu Musemiću, treneru bordo tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.