Visok poraz Zeničana

Čelikov trener čestitao Sarajevu: Bilo bi teško i da smo kompletni

Čelik je na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" doživio ubjedljiv poraz u meču 30. kola Premijer lige BiH.

Zeničani su djelovali nemoćno protiv Sarajeva i na kraju se vraćaju kući sa pet golova u mreži (5:0), a prema riječima trenera Cihata Arslana, pobjeda domaćih je sasvim zaslužena.

"Na glavnim mjestima u ekipi su nam nedostajali igrači, ali bilo bi teško i sa njima. Na početku smo pokazali neku igru, prijetili smo, imali i prečku... Svejedno, Sarajevo je na kraju zaslužilo pobjedu. Mi smo odigrali lijepu polusezonu, nemamo ciljeve ka vrhu tabele i to je to. Nadamo se da će iduća sezona biti puno bolja", kazao je Arslan.

U drugom dijelu instrukcije igračima Čelika je davao isključivo Arslanov asistent Asim Hrnjić.

"Utakmica je došla u takvu situaciju da nije bilo potrebe da učestvujem u davanju instrukcija u drugom dijelu. Zato sam i poslao svog pomoćnika da to uradi", dodao je Arslan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mrežu Čelika su, podsjetimo, pogađali Hebibović, Rahmanović, Ahmetović i dva puta Tatar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.