Velež slavio važnu pobjedu

Kodro: Nijedan meč ne smijemo olako shvatiti

Admin Čaušević

Tešku, ali zasluženu pobjedu ostvario je Velež na gostovanju kod Novog Travnika. Bilo je 0:2.

Rođeni su golovima u drugom poluvremenu stigli do nova tri boda te napravili još jedan važan korak ka plasmanu u Premijer ligu.

Mustafa Kodro je u izjavi poslije utakmice kazao kako su u Veležu očekivali težak meč te da će i u nastavku sezone nastojati da zadrže prednost koju imaju i izbore promociju

"Očekivali smo tešku utakmicu, nezgodan protivnik iako je pretposljednji na tabeli, tek smo u drugom poluvremenu postigli prvi gol, drugim pogotkom smo utakmicu priveli kraju", rekao je Kodro za SportSport.ba te dodao:

"Idemo utakmicu po utakmicu, imamo bod prednosti, ne smijemo niti jedan meč olako shvatiti, nastojat ćemo nastaviti u ovom ritmu, pobijediti sve i zadržati bod prednosti koji imamo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.