Behram junak Veleža: Nismo očekivali da će biti ovako teško

Mostarci gaze ka tituli

Behram junak Veleža: Nismo očekivali da će biti ovako teško

S. Mlaćo

Velež nastavlja put ka tituli prvaka. Rođeni su danas u Novom Travniku sa dva pogotka u nastavku slomili otpor domaćih i upisali novu pobjedu.

Domaće je prelijepim pogotkom načeo Behram koji je nakon meča govorio za SportSport.ba

"Znali smo da će biti teško gostovanje. Svi daju dodatni napor protiv Veleža, ali nismo znali da će biti ovako teško. Hvala navijačima, uspjeli smo upisati tri boda i idemo dalje", kazao je Behram.

"Dajem sve od sebe svaku utakmicu, za svoj klub, pa tako i ovu. Drago mi je zbog golova i dobrih partija", dodao je prvotimac Veleža.

U narednom kolu Velež će ugostiti Orašje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Haroni
Bravo Seide!
9 0
VELEZ
seid kralju
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti