Nema Balea

Realov spisak igrača za Villarreal otkrio Zidaneov plan

Edmir Škorić

Nogometaši Real Madrida sutra će ugostiti Villarreal, a za ovaj meč Zinedine Zidane pozvao je 19 igrača.

Real odavno nema ambicija u La Ligi jer je ostao bez titule, a već je ranije osigurao Ligu prvaka, no svakako da u Madridu žele da prekinu seriju slabih rezultata i da upišu novu pobjedu.

S druge strane, Villarreal će biti daleko motivisaniji, budući da gostuje na Santiago Bernabeu, a isto tako da nije još isugrao opstanak, iako ima pet bodova više od timova iz opasne zone.

Zidane je pozvao 19 igrača za ovaj duel, a zanimljivo da na spisku nema Garetha Balea. Po svim prilikama, Bale je otpisan i ovo su mu vjerovatno posljednje sedmice u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, Bale nije u dobrim odnosima sa Zidaneom i kada se Francuz vratio, bilo je jasno da će Velšanin morati da ide.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.