Napadač Vukova poslao poruku Mostarcima

Dalibor Pandža objavom na storyju žestoko 'prozvao' Rođene i zapalio društvene mreže

S. Grebović

Danas su odigrane sve utakmice 26. kola Prve lige Federacije BiH osim meča između TOŠK-a i Goražda koji je na rasporedu sutra, a nove pobjede su ostvarili Velež i Olimpik.

Tako su Rođeni i Vukovi sa Otoke nastavili 'mrtvu trku' kada je u pitanju borba za plaman u BH Telecom Premijer ligu BiH.

Velež je pogocima Brandaa, Marquesa i Fajića bio siguran protiv Orašja sa 3:0, dok je Olimpik u infarkt završnici slavio u Bihaću pogotkom Mile Pehara u sudijskoj nadoknadi. Prethodno je Olimpik poveo u 63. golom Beširevića, da bi Jedinstvo izjednačilo pogotkom Nuspahića sa bijele tačke u 90 minuti.

Igrač Olimpika Dallibor Pandža je na svom Instagram storyju napisao zanimljivu poruku riječima "i da nam ga dobro po*ušite crveni" sa naglaskom na 'crveni' koje je označio upravo tom bojom, aludiravši na igrače i navijače mostarskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.