Bh. košarkaš na sedmom nebu

Nova Musina djevojka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu

Džanan Musa definitivno živi svoj san. Osim što je u protekloj godini otišao u najjaču košarkašku ligu na svijetu (NBA), ovom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ide dobro i van parketa, što se može vidjeti po njegovom Instagram profilu.

Uspješni sportaši poput Muse oduvijek su bili pravi magneti za lijepe i atraktivne djevojke, pa stoga ne čudi što jednu takvu kraj sebe ima upravo i on sam, a djevojka koja je osvojila njegovo srce zove se Sara Hamzić i inače je iz Gračanice.

Pretpostavlja se da je ljubavna romansa ovog para započela u Sarajevu, gdje Sara studira, a da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva potvrdio je i sam Džanan objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj su zajedno u zagrljaju.

Fotografija je, naravno, za kratko vrijeme izazvala mnoštvo reakcija. Njegovi brojni pratioci su mu u komentarima čestitali, a među njima i popularni televizijski voditelj Tarik Filipović, koji je paru poželio sreću stavivši srce ispod fotografije.

O Sari se ne zna previše, no ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje, zaista uživa pozirati ispred objektiva i primjetno je da ima istančan modni ukus.

Mnogim stranicama je ranije bila interesantna zbog nevjerovatne sličnosti sa manekenkom Irinom Shayk koja se zabavljala sa Cristianom Ronaldom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.