Iz Dinama još nisu reagovali

Šta će biti sa Tonijem Šunjićem?

Bh. reprezentativac Toni Šunjić (30) najvjerovatnije će na kraju sezone napustiti Dinamo iz Moskve.

U ovaj ruski tim Šunjić je stigao u ljeto 2017. godine i u nepune dvije sezone odigrao je više od 50 utakmica, no kako mu ističe ugovor, tako se sve više špekuliše o njegovoj budućnosti.

Šunjić je za tamošnje medije otkrio kako s rukovodstvom Dinama još nije razgovarao po pitanju produženja saradnje, tako da bi se vrlo lako moglo dogoditi da ga od ljeta gledamo u novoj sredini.

"Do sada nema nekih novosti po pitanju produženja ugovora. Ako me odluče zadržati, bit će mi drago, a ako ne, ima i drugih klubova. Život ide dalje", kazao je Šunjić, a potom odgovorio na još jedno pitanje.

"Postoje li ponude? Rano je još da se o tome razgovara. Do kraja sezone su ostale još dvije utakmice i maksimalno sam usredotočen na to", poručio je bh. defanzivac.

Prije nego što je došao u Dinamo, tridesetogodišnji Šunjić je igrao za Stuttgart, Palermo, Kuban Krasnodar, Zoryu Luhansk, Zrinjski i Kortrijk.

Sjajni nastupi u Rusiji redovito mu donose pozive i u reprezentaciju BiH za koju je dosad odigrao 38 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti