Šunjiću nagrada za sjajne igre u Rusiji

U idealnom timu polusezone

Šunjiću nagrada za sjajne igre u Rusiji

Dobre partije Tonija Šunjića u dresu Dinama iz Moskve nisu prošle nezapaženo.

Standardni reprezentativac BiH u kontinuitetu igra veoma dobro u ruskom šampionatu, a šlag na uspješnu polusezonu svakako je izbor u idealnu momčad polusezone prema izboru WhoScoreda.

Šunjić je među pet najbolje ocijenjenih igrača s prosječnom ocjenom 7,4, a osim njega u odabranom društvu se još nalaze: Ari, Dzyuba, Vlašić, Paredes, Gaziansky, Fernandes, Rybus, Becao, Fernandes M., Guilherme.

Ove sezone Šunjić je za Dinamo u ruskoj Premierligi odigrao 16 utakmica, na terenu je proveo 1.440 minute, ali u strijelce se nije upisivao.

Prethodno je, podsjećamo, igrao za Palermo, Stuttgart, Kuban, Zoryju, Kortrijk i Zrinjski.

Top Komentari

Mirko
A gdje je počeo ovaj Šunjić karijeru?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti