Veznjak Čelika u timu sezone

Jamak: Čudno je biti u ekipi s toliko Sarajlija

E. Čaušević

U sarajevskoj Vijećnici održava se trenutno manifestacija Kristalnih 11 na kojoj je, između ostalog, izabran najbolji tim Premijer lige BiH za ovu sezonu.

U najboljem timu ove sezone dominiraju fudbaleri FK Sarajevo koji su osvojili duplu krunu. Čak osam igrača bordo tima su u timu sezone, dvojica su iz HŠK Zrinjski, dok je tu i jedan igrač NK Čelik.

Na iznenađenje mnogih veliki broj glasova dobio je veznjak zeničkog kluba Nermin Jamak koji se našao u Kristalnih 11. Jamak je za novinare izjavio da mu je velika čast što je dobio ovu nagradu.

"Jako lijepo je i čast mi je biti među ovih 11 odabranih. Malo je čudan osjećaj biti među ovoliko Sarajlija da tako kažem. Zahvalio bih se svim kolegama i trenerima koji su glasali. Naravno i saigračima i treneru iz Čelika bez kojih to ne bi bilo moguće", rekao je Jamak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.