Pioniri kluba sa Tušnja bez većih problema savladali su Krupu na Vrbasu

9. kolo Elitne lige za pionire

Sloboda deklasirala Krupu na Tušnju

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 9. kola Elitne lige za pionire svoj susret su odigrali Sloboda i Krupa na Vrbasu. Ubjedljivu pobjedu slavili su domaći fudbaleri rezultatom 4:0 (3:0). 

Odlično su susret otvorili domaći fudbaleri koji su pokazali da ih u ovom susretu jedino tri boda zanimaju.

Krupa se dobro branila sve do 24 minute kada je Ensar Mešić pogodio za 1:0. Tri minute kasnije nakon jedne greške gostujućeg tima na centru Dino Suljić postiže sjajan gol za 2:0. Do poluvremena smo vidjeli još jedan gol u mreži gostiju a ponovo je bio strijelac Ensar Mešić.

Nastavak susreta nije donio pretjerano dopadljivu igru, ali domaći fudbaleri preko Ferida Šerbečića u 47.minuti postižu novi gol za 4:0, te na kraju ispostaviće se i konačan rezultat ovog susreta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.