Zanimljivo izlaganje trenera Hajduka poslije poraza od Dinama (FOTO: hajduk.hr)

Zanimljivo izlaganje poslije poraza od Dinama

Oreščanin: Kada će se Hajduk boriti za titulu? Ne mogu vam odgovoriti

Emir Dindić

Dinamo je u posljednjem 36. kolu HNL-a savladao na Maksimiru Hajduk sa 3:1. 

Siniša Oreščanin trener Hajduka imao je zanimljivo izlaganje poslije susreta, te ponudio je svoje viđenje meča.

"Utakmica je bila otvorena i dobra za gledati, Dinamu čestitke na tituli bili su danas konkretniji.", rekao je Oreščanin te nastavio:

"Mislim da možemo biti zadovoljni s ovim što smo izvukli. Nakon onog što smo zatekli mislim da smo napravili dobar posao. Današnja utakmica je bila test za ono što nas čeka dalje. Idemo na odmor i već ćemo sastavljati listu potencijalnih pojačanja. Moramo biti pametni, te dobro izanalizirati ono što nam nedostaje"

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na pitanje kada će se Hajduk boriti za titulu dao je zanimljiv odgovor.

"Na to vam ne mogu odgovoriti. Moramo vidjeti kako će se stvari odvijati u prijelaznom roku. Očekuje nas osjetljiv prijelazni rok. Fudbalere dugo skautiramo i moramo tu biti pametni" završio je Oreščanin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.