Veliko slavlje se sprema u subotu

Red Army "zapalio" Konjic: Počela proslava plasmana FK Velež u Premijer ligu!

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža u subotu na svom terenu dočekuju Igman u okviru posljednjeg kola Prve lige FBiH.

Velež je u prošlom kolu savladao u gostima visočku Bosnu i tako i definitivno osvojio prvo mjesto, te osigurao povratak u Premijer ligu. Sezona u Prvoj ligi završava se u subotu, a u Mostaru je spremno veliko slavlje.

Navijači Rođenih najavili su veliku proslavu titule i plasmana u Premijer ligu BiH, a očekuje se da slavlje traje do ranih jutarnjih sati.

Slavlje popularnih Red Armyja počelo je već večeras i to u Konjicu. Grupa navijača Veleža iz ovog grada napravila je spektakularnu bakljadu i time najavila slavlje koje nas čeka u subotu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.