FK Velež ima malih problema za subotu: Veliko slavlje neće biti na platou Starog mosta

Zbog vremenskih neprilika

FK Velež ima malih problema za subotu: Veliko slavlje neće biti na platou Starog mosta

E. Čaušević

FK Velež u subotu pred svojim navijačima igra protiv Igmana u okviru posljednjeg kola Prve lige FBiH.

Rođeni su u prošlom kolu osigurali prvo mjesto i povratak u Premijer ligu, a u subotu će im biti uručen trofej pobjednika Prve lige FBiH. U Mostaru se očekuje veliko slavlje, a navijači su najavili pravi spektakl.

Velež je već objavio raspored koji je planiran u subotu u Mostaru, ali je došlo do malih promjena. Mostarski klub je saopštio navijačima da glavna proslava neće biti na platou Starog mosta zbog visokog vodostaja rijeke Neretve.

"Obavještavamo sve naše vjerne navijače i simpatizere da će proslava koja je bila zakazana na platou ispod Starog mosta 01.06. biti premještena na trg Musala zbog nemogućnosti regulisanja vodostaja rijeke Neretve zbog velikih padavina", saopštio je Velež na svojoj Facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ne vidim potrebu za slavljem promociju u viši grang. Valjda se slave titule prvaka, kupovi, ali ovo, ne.
8 5
Grohot
slavi ti sta se tebi slavi. jos bi trebali tebe pitat sta da slavimo...hhahha, kakvi sve likova ima
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi