Može li Liverpool do trofeja?

Alisson pred finale: Ne mogu dočekat početak meča

Samir Mlaćo

Sjajnu sezonu iza sebe ima golman Liverpoola Alisson Becker. Svojim odbranama u polufinalu Lige prvaka izluđivao je napadače Barcelone i bio jedan od najzaslužnijih što će Liverpool sutra igrati finale Lige Prvaka protiv Tottenhama.

Navijači popularnih Reddsa nadaju se trofeju i velikom slavlju, a i sam Alisson je optimista.

"Ne mogu da dočekam početak meča. Radujem se što ću igrati tako veliku utakmicu. Ona će možda biti najveća u mojoj karijeri", rekao je Alisson u najavi meča.

Alisson je transferom iz Rome u Liverpool prošle godine postao najskuplji golman svih vremena. Plaćen je 85 miliona eura i Vučica je tada napravila zaista fantastičan posao.

Da li će i sutra 'zaključati' svoja vrata ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.