Ostaje u tuzlanskom klubu

Ivan Sesar potpisao novi ugovor s Tuzla Cityjem!

Endin Čaušević

Ivan Sesar je prije nekoliko mjeseci stigao kao veliko pojačanje u Tuzla City.

Cilj tuzlanskog kluba bio je da izbore borbu za opstanak, a Sesar je stigao kao veliko pojačanje u drugom dijelu sezone. Svojim igrama doprinio je da se ispuni cilj i da Tuzla City ostane u Premijer ligi i naredne sezone.

Kako je pisao SportSport.ba prije nekoliko dana Sesar je imao nekoliko zanimljivih ponuda, a također je pregovarao s čelnicima Tuzla Cityja i odlučio je da ostane u ovom klubu.

Bivši igrač Sarajeva s tuzlanskim klubom je potpisao novi ugovor i u dresu Tuzla Cityja ćemo ga gledati i naredne sezone. Sesar je potpisao ugovor na godinu plus godinu.

"Kada sam dolazio bio je dogovor da odradim polusezonu, pa ako budemo svi zadovoljni možemo razgovarati o nastavku saradnje. Tako je i bilo i sve smo dogovorili, te sam zbog toga sretan", rekao je Sesar nakon potpisa ugovora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti