Joachim Adukor napušta FK Sarajevo, ali ostaje u Premijer ligi BiH?

Na meti Tuzla Cityja

Joachim Adukor napušta FK Sarajevo, ali ostaje u Premijer ligi BiH?

E. Čaušević

Joachim Adukor će na kraju ovog mjeseca postati slobodan igrač  jer mu ističe ugovor sa FK Sarajevo.

Adukor je od dolaska u bordo klub bio jedan od najstandardnijih igrača, ali se to promijenilo sredinom ove sezone kada je odbio da produži ugovor sa Sarajevo.

Ovaj defanzivac je većinu utakmica u drugom dijelu sezone posmatrao s klupe za rezervne igrače ili tribina jer Husref Musemić nije računao na njegove usluge.

Adukor je jasno poručio da će napustiti klub na kraju sezone i u nekoliko navrata je odbio potpisati nastavak saradnje. No, kako nezvanično saznaje SportSport.ba on bi mogao ostati u Premijer ligi jer se nalazi na meti Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City je pokazao veliki interes da dovede Adukora u svoje redove za narednu sezonu, te su spremni da pregovaraju s njim. No, da li će on ostati u našoj zemlji i potpisati za Tuzla City sigurno ćemo saznati veoma brzo.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
To se zove ,sa konja na magarca.
28 1
Avayan
Kakav debil moras biti i otici od osvajaca duple krune koji ce igrati LP i EL, u povratnika u Premijer ligu ili klub koji je jedva dobio licencu. Nije sve u nogama, treba imati nesto i u glavi.
27 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije