Spremaju se pojačanja na Tušnju

Šoping Slobode u Gabeli: Tuzlaci zainteresovani za Kulovića i Raguža · Saznajemo

Tuzlanski premijerligaš Sloboda užurbano radi na pojačanjima pred početak priprema za narednu sezonu.

Već smo pisali kako bi klub uskoro trebao pojačati Marinko Rastoka, a čini se kako bi njegovim stopama mogli fudbaleri GOŠK-a Petar Raguž i Vedin Kulović.

GOŠK je ove sezone ispao u Prvu ligu Federacije pa je za očekivati da bi mogliostati bez nekih bitnih igrača, a čini se da će Kulović i Raguž biti neki od njih.

Kako je portalu SportSport potvrđeno iz tima iz Gabele, Sloboda je zainteresovana za njihove fudbalere i uskoro bi moglo doći do dogovora.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Kulović je 23-godišnji krilni fudbaler koji je prošle sezone bio jedna od svjetlih tačaka ekipe iz Gabele jer je u Premijer ligi postigao pet golova i dodao šest asistencija. S druge strane, Raguž igra na poziciji desnog beka a u prošloj sezoni je ostvario učinak od jednog gola i asistencije.

Svemu dodajmo i to da se još uvijek ne zna ko će predvoditi Slobodu sa klupe u narednoj sezoni nakon što je objavljeno da sa Zlatanom Nalićem neće biti produžen ugovor.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.