I Admir Smajić kandidat za klupu FK Sloboda?

Traže novog trenera nakon što je Nalić dobio otkaz

I Admir Smajić kandidat za klupu FK Sloboda? · Saznajemo

Endin Čaušević

Nakon završetka sezone u Premijer ligi BiH čelnici FK Sloboda saopštili su da Zlatan Nalić više nije trener ovog kluba.

Upravni odbor ekipe s Tušnja je održao sastanak na kojem je odlučeno da neće produžiti saradnju s Nalićem, te da će potražiti novog trenera.

Nakon što su obavijestili javnost da Nalić neće predvoditi Slobodu s klupe u narednoj sezoni špekuliše se imenom njegovog nasljednika. Loši rezultati i očajna igra u drugom dijelu sezone "presudili" su sada već bivšem trener Slobode.

Ko će ga naslijediti pitanje je na koje odgovor s mnogo nestrpljenja očekuju navijači tuzlanskog kluba. Povezuju se sa Slobodom mnoga trenerska imena od Starčevića preko Mulalića i Dudića pa do Spahića koji je sjajno vodio juniore ovog tima i važi za jednog od najperspektivnijih bh. trenera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, nezvanično saznajemo da je jedsn od kandidata i iskusni stručnjak Admir Smajić,  a konačna odluka trebala bi biti poznata veoma brzo s obzirom da već uskoro počinju pripreme za novu sezonu.

Podsjećamo, Smajić je u Slobodi bio i pred početak minule sezone kada je imao funkciju tim menadžera, ali je nakon samo mjesec dana odlučio da uruči ostavku, te je napustio Tušanj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Ovi definitivno napustaju PL ove godine
15 0
doa075
pa ovaj uhljup je bio prosle godine na pocetku i radi navodnih problema sa ledjima napustio je slobodu,kako stavari stoje bice mucna iduca sezona
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi