Kratko je trajala epizoda u Bihaću

Nigerijac Azu napustio Jedinstvo

Završetkom sezone igrački kadar Jedinstva iz Bihaća počeo se polako osipati.

Bišćani su unatoč brojnim problemima u kojima su se našli uspjeli na kraju da sačuvaju prvoligaški status, a doprinos u ostvarenju tog cilja dao je i Nigerijac Besto Azu koji je Pod boriće stigao u aprilu.

Ovaj 27-godišnji fudbaler pokazao se u vrlo dobrom svjetlu i sa dva pogotka u utakmicama sa Novim Travnikom i Metallegheom znatno je pomogao crveno-bijelima na putu do opstanaka u 1. ligi FBiH, međutim kraj sezone je značio i kraj njegove epizode u Bihaću.

Azu je donio odluku da se raziđe s bihaćkim timom i potraži novu sredinu, a Jedinstvo je za njega ujedno bio i prvi klub u našoj zemlji nakon što je prethodno igrao u Grčkoj, Luksemburgu i Švedskoj.

Nije Azu jedini koji je dosad napustio Jedinstvo, na isti potez su se odlučili još Abdulah Jahić, kao i Armin Bijedić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.