Šta će biti sa Vladom Jagodićem?

Epizoda u Jedinstvu se nije završila onako kako se nadao

Šta će biti sa Vladom Jagodićem?

Nakon završene sezone upitno je hoće li Vlado Jagodić i sljedeće sezone s klupe voditi Jedinstvo. 

Start epizode u Bihaću za Jagodića je bio kao u snu, dobri rezultati svrstali su crveno-bijele u sami vrh prvoligaške karavane, no splet okolnosti doveo je do toga da na zimskoj pauzi klub napuste gotovo svi fudbaleri, uključujući i tadašnje rukovodstvo.

Umjesto provjerenih Radosavljevića, Antića, Samardžića..., došli su pretežno 'no name' fudbaleri iz okolnih niželigaških klubova, ali i sa takvim timom na kraju je Jagodić uspio da sačuva prvoligaški status i ostvari ono što se pred njim postavilo kao cilj.

S obzirom da je po završetku sezone Jagodiću istekao ugovor, veliko je pitanje hoće li i sljedeće sezone s klupe predvoditi crveno-bijele. Interes svakako postoji, no dosta toga ovisiti će i o samim ambicijama koje Jedinstvo bude imalo, što će biti i tema razgovora koji će klupsko rukovodstvo održati sa prvim čovjekom Grada Bihaća Šuhretom Fazlićem.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sa ljudima iz kluba imam dogovor da sačekamo do petka, odnosno do sutra, kako bi oni u razgovoru sa gradonačelnikom vidjeli šta će i kako će dalje. Mene interesuje posao sa ambicijama, a ne ovo što sam imao u prošloj polusezoni. Žao mi je zbog toga, jer Bihać kao grad zaslužuje da ima premijerligaša, što mi je i bio motiv kada sam dolazio...", kazao je Jagodić za SportSport.ba.

Jagodić u svojoj trenerskoj riznici ima i titulu šampiona BiH koju je osvojio sa Borcem, a kroz karijeru je, između ostalog, vodio još Kozaru, Čelik, Slobodu, Javor, mladu reprezentaciju. Vodeći Zmajiće 'otkrio' je Milana Đurića, zatim Radeta Krunića, koji je u međuvremenu postao i "A" reprezentativac BiH i igrač za kojeg se interesuju ponajveći klubovi iz Italije.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAziJA....
Rodio se da vodi 4RSENAL.. doktorirao na tezu:PONOSAN I U PORAZU..omiljena pjesma KLADIMO SE KLADIMO SE, SUTRA ZNA SE VADIMO SE!
1 1
Terminator
Ja nisam kockar ali gubim........Kockar.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi