Na odmoru u Dubaiju

Izet i Lejla uživaju u životu: Odsjeli u hotelu u kojem je noć 1300 eura

Edmir Škorić

Bivši bh. reprezentativac Izet Hajrović i njegova supruga Lejla ne štede kada je u pitanju raskošan život.

Izet i Lejla trenutno su u Dubaiju na odmoru, gdje se bh. veznjak odmara nakon naporne i teške sezone koju je imao u Dinamu iz Zagreba.

Hrvatski mediji su se raspisali o njima pošto su odsjeli u skupocjenom hotelu u kojem noćenje košta 1300 eura.

Ovaj par stalno putuje na egzotične destinacije, uživaju u skupim krpicama, nakitu, automobilima, obožavaju bazene, noćni život i najljepše plaže.

Izetovu Lejlu mediji u Hrvatskoj smatraju influenserkom. Ona obožava modu, a na Instagramu je prati oko 277.000 ljudi.

Njih su se dvoje upoznali u njenom rodnom Zürichu, u kojem je Izet, rođen u Bruggu, i odrastao. Kada je Izet potpisao za turski Galatasaray, Leyla je vikendima putovala u Istanbul, no ubrzo su zaključili da ne mogu živjeti na dvije različite adrese te odlučili da će, ako već planiraju živjeti nomadskim životom, činiti to zajedno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.