Hiroš je minule polusezone nastupao za Olimpik

Okončana posudba u Olimpiku

Hiroš se vraća u Mladost, nije isključena mogućnost odlaska

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

Iako ima važeći ugovor s Mladosti još uvijek nije poznato da li će Amer Hiroš naredne sezone nositi dres ekipe iz Doboja kod Kaknja. 

Ovaj 23-godišnjak je prošle sezonu počeo u Mladosti, a tokom zimske pauze posuđen je Olimpiku.

Hiroš je za Mladost vezan do juna 2021. godine zbog čega će se i pojaviti na prozivci ovog kluba koju će Elvedin Beganović obaviti u subotu.

Nije isključena mogućnost da izdanak omladinske škole Željezničara tokom ljeta promijeni sredinu. Sitaucija bi trebala biti jasnija nakon prve faze priprema.

Hiroš se nalazi se na radaru nekoliko premijerligaša, a prema nekim informacijama postoje šanse da ponovo bude posuđen Olimpiku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sezoni iza nas upisao je 14 nastupa u Prvoj ligi FBiH, dok je u prvom dijelu sezone u Premijer ligi zaigrao na 13 utakmica.

Ovaj Sarajlija je u karijeri još nastupao za Goražde.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.