Kenan Muslimović napušta FK Mladost Doboj Kakanj?

Nakon jedne polusezone

Kenan Muslimović napušta FK Mladost Doboj Kakanj?

M. Šljivak

FK Mladost Doboj Kakanj iza sebe ima sasvim soldinu sezonu.

Ovaj simaptični tim je Premijer ligu okončao na šestom mjestu tabele i bodovno su bili veoma blizu plasmana u Evropu.

Ipak, na kraju je malo falilo za veliki uspjeh tima Doboj iz Kaknja, koji će naredne sezone pretrpiti određene promjene unutar tima.

Bit će određenih odlazaka iz kluba. Ekipu je već napustio makedonski fudbaler Xhelil Asani, a njegovim stopama će i napadač Kenan Muslimović.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je u Mladost stigao u zimskom prelaznom roku. Odigrao je 10 utakmica, ali nije imao pravog učinka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On će nakon svega napustiti tim iz Doboj Kaknja i sreću će potražiti negdje drugo.

Mladost bi u narednom periodu mogla ostati bez još nekoliko igrača. Veliki interes vlada za fudbalerima ovog tima i vidjet ćemo kako će ova ekipa izgledati na ulasku u novu sezonu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

6HM6
Hvala Allahu ;) ?
1 0
Metropoljac
Nije iskazao dovoljno truda i želje da napravi nešto konkretno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi