Počeli pripreme za novu sezonu

Na prvom treningu Zrinjskog danas će se pojaviti 25 fudbalera

Endin Čaušević

Trener Zrinjskog, Hari Vukas, održao je danas prozivku igrača pred početak priprema za novu sezonu.

Plemići su danas zvanično startali s pripremama za novu sezonu, a već za nekoliko sedmica očekuju ih mečevi u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Pod Bijelim brijegom jutros je održana prozivka igrača, a novi trener imao je priliku da im saopšti dio svojih planova. Za 18:30 sati zakazan je i prvi trening na kojem će se pojaviti 25 fudbalera.

Zrinjski je saopštio da jedino s ekipom nema Emana Markovića koji je nastupao za mladu selekciju Norveške za Svjetskom prvenstvu, te će se on pripremama priključiti u ponedjeljak.

Golmani: Ivan Brkić, Antonio Soldo, Vasilje Kolak.

Defanzivci: Advan Kadušić, Tomislav Barišić, Slobodan Jakovljević, Renato Gojković, Tomislav Barbarić, Ivo Krešić, Pero Stojkić, Dario Rugašević.

Vezni red: Frane Čirjak, Edin Rustemović, Semir Pezer, Igor Savić, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, Anoruo Jude Uche.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krilni igrači: Marko Bencun, Staniša Mandić, Miljan Govedarica, Kristijan Stanić.

Napadači: Anes Mašić, Irfan Hadžić, Antonio Vidović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.