U potrazi za novim timom

Husejinović napustio Slobodu

Said Husejinović od naredne sezone neće nositi dres Slobode.

Tridesetdvogodišnji bh. fudbaler na Tušanj se vratio u ljeto 2018. godine i tokom prošle sezone pružao je vrlo dobre partije u crveno-crnom dresu, no ugovor koji mu je istekao na kraju neće biti produžen.

Da je došao kraj epizodi u Slobodi potvrdio nam je i sam Husejinović, ne skrivajući da već ima poziva od strane nekoliko klubova, a odluku o svojoj budućnosti trebao bi donijeti u narednim danima.

"Slobodi želim sve najbolje", proučio je Husejinović na odlasku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Husejinović je u protekloj sezoni odigrao 30 utakmica za Slobodu i pritom postigao tri pogotka uz jednu asistenciju, a na Tušanj je stigao iz Sarajeva.

Kroz karijeru ranije je još nosio dresove Lokomotive, Dinama, Kaiserslauterna i Werdera s kojim je u sezoni 2008/2009. osvojio i njemački DFB Pokal. Također je odigrao i dvije utakmice za reprezentaciju BiH. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.