Održana prozivka Slobode

Crnogorac: Čeka nas mnogo posla

Prozivkom na stadionu Tušanj danas su sa pripremama započeli i fudbaleri Slobode.

Na Tušnju je proteklih sedmica bilo turbulentno, veliki broj fudbalera je digao sidro, a smijenjen je i dosadašnji trener Zlatan Nalić koji je u tuzlanskom klubu proveo godinu dana.

U Slobodi će u buduće za struku biti zadužen nekadašnji reprezentativac BiH Admir Smajić, a jedan od onih koji će mu pomagati u redu bit će Gradimir Crnogorac koji je i kao igrač imao priliku biti dio crveno-crnih.

Nakon današnje prozivke pred medije je stao upravo Crnogorac.

"Na prvom treningu se pojavilo 37 fudbalera, međutim kroz ovih par dana izvršit ćemo selekciju u hodu i neki će otpasti sa spiska. Dogovorili smo već za srijedu jednu prijateljsku utakmicu u Srbiji...", kazao je Crnogorac, pa dodao:

"Pred nama je mnogo posla, tu je veliki broj novih fudbalera, ali nadamo se najboljem."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi podsjetiti da Sloboda ove godine proslavlja 100. rođendan, a jubilej će uveličati zagrebački Dinamo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.