Muminović odmah ide u Tuzla City, Sloboda prihvatila obeštećenje?

Mladi golman neće čekati do februara?

Muminović odmah ide u Tuzla City, Sloboda prihvatila obeštećenje? · Saznajemo

Golman Slobode Azir Muminović karijeru će nastaviti u drugom tuzlanskom klubu, Tuzla Cityju.

Ovaj talentovani bh. golman je potpisao predugovor sa Tuzla Cityjem i prvobitno je planirano da se svom novom klubu pridruži u februaru naredne godine kada istekne njegov ugovor sa Slobodom.

Do potpisivanja predugovora je vjerovatno došlo zbog nemogućnosti dva kluba da postignu dogovor, iako je Tuzla City bio spreman isplatiti novčanu naknadu, i tako odmah realizuju transfer 22-godišnjeg čuvara mreže.

Međutim, sada stižu nove informacije.

SportSport.ba neslužbeno saznaje da će Sloboda ipak prihvatiti ponudu Tuzla Cityja koja navodno iznosi 50.000 KM, tako da će Muminović odmah moći u svoj novi klub. Treba dodati da je Tuzla City za mladog golmana spremio ugovor u trajanju od četiri godine.

To bi značilo će se 22-godišnji bh. čuvar mreže uskoro priključiti Tuzla Cityju i sa ovom ekipom početi pripreme za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, treba sačekati zvaničnu potvrdu transfera Azira Muminovića u Tuzla City.

Muminović je prošle sezone imao dosta problema sa povredama, pa je gol Slobode branio na tek sedam utakmica, ali i u tim suretima je ovaj perspektivni golman pokazao svoje kvalitete.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Jesu se i usrećili.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi