Plavi duguju 340.000 KM

Novi problemi: Željezničaru blokiran račun

FK Željezničar nakon nedobijanja licence za Evropu našao se u novim problemima.

U trenutku dok se održava sjednica Skupštine na kojoj će biti imenovano novo rukovodstvo, u pojedinim medijima se pojavila informacija da je klupski račun blokiran, i to zbog dugovanja.

Navodno su Plavi sa Grbavice dužni kompaniji Sport United koja je izvodila radove na terenu stadiona Grbavica u sklopu projekta izgradnje terena i hibridne podloge, a dug navodno iznosi 340.000 KM. 

Iz pomenute kompanije su pokrenuli proces prinudne naplate, a oko cijelog slučaja se, barem dosad, nisu oglasili iz Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju Skupština koja je u toku, trenutno se raspravlja o drugoj tački dnevnog reda koja se tiče izvještaja Upravnog odbora. Trenutno se ne može ni okvirno procijeniti koliko dugo će trajati sjednica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.