"Istina je da mi nisu dali da uđem zato što sam u pravu i oni svoj nerad iza toga hoće da sakriju"

Mirsad Šiljak za SportSport.ba

"Istina je da mi nisu dali da uđem zato što sam u pravu i oni svoj nerad iza toga hoće da sakriju"

Endin Čaušević

Suspendovani direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, nije dobio dozvolu da prisustvuje sjednicu Skupštine ovog kluba.

Šiljak je pred početak sjednice govorio za SportSport.ba i otkrio da ima spreman govor, ali na kraju ga nije uspio reći na Skupštini jer mu nije dozvoljeno da prisustvuje isto.

Kontaktirali smo Šiljka koji je za naš portal potvrdio da je istina da nije mogao ući na sjednicu jer su mu to zabranili.

"Tačno je, ali sačekajmo da vidimo. Istina je da mi nisu dopustili da uđem zato što sam u pravu i oni svoj nerad iza toga hoće da sakriju, ko je potpisnik za sva plaćanja, a to je predsjednik kluba, normalno i za licenciranje isto. Planirao sam da se obratim, ali mi to nisu dali", rekao je Šiljak za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, sjednica je počela nešto iza 11 sati, te je bilo prisutno 35 delegata što je dovoljno za kvorum i nastavak sjednice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
NE MOŽES PRISMRDITI KLUBU JER SI RADIO PO NALOGU SENADA MISIMOVIĆA, A NE OBRATITI SE SKUPŠTINI KLUBA, TI SI SVOJE ISPUCAO, TRAŽI NOVI POSAO I BUDI ZADOVOLJAN AKO NE BUDEŠ TUŽEN I KRIVICNO ODGOVARAO ZA NESAVJESNO POSLOVANJE
0 7
casimiro
Hocemo Misketa nazad..
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti