Novi član kluba sa Koševa

Nebojša Gavrić: Kada je stigla ponuda FK Sarajevo, nisam previše razmišljao

M. Šljivak

Nebojša Gavrić pojačanje je FK Sarajevo za novu sezonu.

Ovaj veznjak je na Koševo stigao iz Bačke, a izuzetno je zadovoljan što je stigao

"Utisci su sjajni. Najvažnije je uvijek da vas saigrači prihvate dobro. Momci su fenomenalni i to se odmah vidi. To je vjerovatno utjecalo na rezultate, uslovi za rad su fantastični", rekao je Milanović, te je dodao:

"Bio sam slobodan igrač, tražio sam inostrani angažman, ali kada je stigla ponuda kluba kakav je Sarajevo, nisam previše razmišljao. Brzo smo se dogovorili za sve".

O klubu mu je pričao Miloš Stanojević.

"Miloš (Stanojević) je moj dugogodišnji drugar. Igrali smo zajedno. Raspitao sam se kod njega, on mi je objasnio kakav je klub i nisam puno razmišljao, gdje ću završiti", istakao je Gavrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Evropi je rekao:

"Rano je da govorim o ambicijama. Nadam se da možemo nešto napraviti, ali sve zavisi od protivnika. Mi ćemo ostaviti posljednju kap krvi na terenu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.