Ozer, Salčinović i Jamak režu rođendansku tortu

Torta za uposlenike, stručni štab i igrače

Na Bilinom polju proslavljeno 74 godine NK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su krenuli s pripremama za novu sezonu. Zeničani naredne sezone imaju za cilj biti u samom vrhu bh.nogometa, tako da je kostur ekipe iz prošle sezone ostao, dok je u klub došlo već nekoliko novih igrača.

Zanimljivo da su crno-crveni danas krenuli s pripremama na dan kada klub slavi rođendan. NK Čelik danas zvanično slavi 74 godine svoga postojanja, a ovaj jubilej su obilježili i danas na Bilinom polju.

Uposlenici kluba, stručni štab, te nogometaši zajedničkom tortom i druženjem u prostorijama kluba nakon današnjeg treninga proslavili su rođendan kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da su današnju tortu prerezali novi šef struke Hasan Ozer, kapiten Fenan Salčinović, i ponajbolji igrač kluba iz prošle sezone Nermin Jamak.

Čelik će sutra nastaviti s pripremama, a prema najavama već pred kraj naredne sedmice trebali bi put Turske, gdje će odraditi glavni dio priprema za početak naredne sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.