FOTO: Fktuzlacity.com

Pojačao konkurenciju u odbrani

Terzić i zvanično novi član Tuzla Cityja · Zvanično

Desni bek Borislav Terzić ponovo je u Tuzli. 

Ipak, ovog puta nije u pitanju Sloboda već drugi premijerligaš Tuzla City.

Ono što je SportSport najavljivao prije više od dvije sedmice, večeras je dobilo i zvaničnu potvrdu. Terzić je postao novi fudbaler Tuzla Cityja.

"Radujem se novom dolasku u Tuzlu u kojoj sam ranije stekao mnogo prijatelja. O Tuzla Cityju imam sve pozitivne informacije i vjerujem da ću opravdati povjerenje, kazao je Terzić za zvaničnu stranicu kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o fudbaleru koji je rođen u Vlasenici, a u Tuzla City dolazi iz srbijanskog superligaša Zemuna u koji je otišao iz tuzlanske Slobode u januarskom prelaznom roku.

U karijeri je još nosio dresove Donjeg Srema, Slobode iz Užica, Radničkog iz Kragujevca, Voždovca, Javora te gruzijskog Zestafonija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.