Resić je željan dokazivanja i potrebno mu je mnogo više utakmica u nogama, a sigurno je da će na Bilinom polju imati veću minutažu nego na Koševu

Resić stopama Hodžića

FK Sarajevo posudilo mladog nogometaša NK Čelik · Zvanično

Na Bilinom polju je prometno ovih dana, čini se da Zeničani žele naredne sezone biti u vrhu Premijer lige,a za takav poduhvat sigurno će im trebati široki roster kvalitetnih igrača.

Kao što smo ranije i prvi najavili, nastavlja se dobra saradnja između FK Sarajevo i NK Čelik. Klub s Koševa danas je posudilo svog mladog nogometaša Ševkiju Resića klubu s Bilinog polja.

Resić je 19-godišnji nogometaš, koji igra na pozicijama desnog bočnog i krilnog nogometaša, a prošle je sezone u dresu bordo ekipe upisao 12 nastupa uz dva gola i jednu asistenciju na svome kontu.

Ovaj nogometaš svakako će dobro doći stručnom štabu i zato što je igrač do 21. godine, tako da će lakše biti oko sastavljanja ekipe, odnosno sastava za utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da je prošlu polusezonu na Bilinom polju nastupao i Dušan Hodžić, koji je sjajno odigrao u crno-crvenom dresu. 

Ovaj igrač se vratio u FK Sarajevo, a svi navijači Čelika se nadaju da će i Ševkija Resić biti na nivou Dušana Hodžića, te da će opravdati svoj boravak u Zenici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.