Nije se naigrao na Grbavici

Razišli se Branko Bajić i FK Željezničar · Saznajemo

Endin Čaušević

Branko Bajić nije više fudbaler Željezničara, saznaje SportSport.ba iz izvora bliskih igraču.

Bajić se Želji priključio u februaru tokom priprema u Međugorju, a nakon probe klub s Grbavice odlučio mu je dati ugovor.

Ipak, ovaj lijevi bek je u drugom dijelu sezone odigrao samo jednu utakmicu i bilo je jasno da se neće zadržati u Želji.

No, i pored toga, kako saznajemo, Bajić na svom stolu ima dvije premijerligaške ponude i ubrzo će odlučiti gdje će nastaviti karijeru.

Bajić je ponikao u Radniku iz Bijeljine, a nakon toga igrao je u mlađim kategorijama Čukaričkog. Prije dolaska u Željezničar nosio je dres slovačke Dunjaske Strede.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.