Postignut dogovor

Mehmed Alispahić novi igrač Željezničara?

Edmir Škorić

Mehmed Alispahić je nedavno raskinuo saradnju sa Slobodom i karijeru po svemu sudeći nastavlja na Grbavici, saznaje SportSport.ba.

Ovaj 31-godišnji veznjak je u protekloj sezoni odigrao ukupno 22 utakmice za Slobodu, a ostvario je učinak od jednog gola i jedne asistencije.

Prije Slobode nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je igrao za Šibenik, a u karijeri je nosio dres nekoliko poznatih klubova. Karijeru je počeo u Iskri iz Bugojna, a zatim je igrao za Šibenik, Dinamo, Rijeku, Sarajevo i Al Ahli.

Alispahić i čelnici Želje su jučer u Sarajevu obavili prvu rundu pregovora, koji su danas nastavljeni i na zadovoljstvo obje strane su i finalizirani.

Kako nezvanično saznajemo, Alispahić će sutra doputovati u Sarajevo i potpisati ugovor, te se priključiti pripremama Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajno i to da Plavi, kao što smo i ranije pisali, na posudbu žele dovesti Jasmina Čelikovića.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.