Ermin Zec ostaje u Želji!

Ermin Zec ostaje u Želji! · Zvanično

Edmir Škorić

Ermin Zec će i naredne sezone nositi dres Fudbalskog kluba Željezničar, pošto je produžena saradnja na još tri godine.

Zecu je istekao ugovor i nije ga bilo na prozivci Plavih na Grbavici, ali je iskusni golgeter odlučio da ostane, što je potvrđeno i na zvaničnoj stranici kluba.

Tridesetjednogodišnji Bugojanac je u šest mečeva u Premijer ligi postigao četiri gola uz dvije asistencije.

Zec je na Grbavicu stigao u januaru 2019. godine kada je potpisao ugovor na pola godine. Svojim igrama u Plavom dresu zaslužio je povjerenje kluba i navijača, te je na obostrano zadovoljstvo potpisan novi trogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravni odbor kluba istakao je da je ovo prvo pojačanje, a sigurno ne i posljednje, gdje želi da pošalje jasnu poruku kakve namjere ima u sezonama pred nama.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Bolje da su Zebu vratili, mlađi je od ovog Duška Dugouška. On samo u želji može igrati.
20 0
KRKAN
A ŠTA KAŽU VRAPĆIŽANI JUCER NA TEMI? ENO ZEC SLOBODAN PREDOBAR IGRAC BOLJI OD FAJICA DA NAM GA JE DOVESTI HAHAHAHAHAHAHAHA EVO VAM K**** SMRADOVI KOMUNISTICKI HAHAHAHAHAHA
0 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi