Napušta Radnik

Mladen Lučić izabrao naredni klub u Premijer ligi?

Admin Čaušević

FK Borac želi igrati značajnu ulogu u povratničkoj sezoni u Premijer ligi.

Bivši prvak BiH će tokom ljetnog prijelaznog roka angažovati nekoliko pojačanja jer se u predstojećoj takmičarskoj godini želi boriti za sami vrh tabele.

Velikana iz Platonove je već pojačao Ivan Crnov, a među stative bi trebalo stići i provjereno ime za bh. standarde.

Naime, banjalučki klub pregovara s Mladenom Lučićem, iskusnim golmanom koji već nekoliko sezona odlično brani u Radniku.

Lučić je za bijeljinski klub vezan do ljeta 2020. godine te će Borac u slučaju angažovanja 33-godišnjaka morati platiti obeštećenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pouzdani čuvar mreže je već ranije bio član Borca i to u proljetnom dijelu sezone 2011/2012. Još je nastupao za Olimpik i Slaviju.

Da će Lučić vjerovatno napustiti Radnik dalo se naslutiti u trenutku kada je Dalibor Kozić postao član bijeljinskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.