Stiže Emir Ćutahija

Još jedan golman pred potpisom za FK Sloboda · Saznajemo

Midhat Šljivak

FK Sloboda nalazi se pred angažmanom još jednog čuvara mreže.

Nakon što je dogovoren dolazak Nikole Lakića (23) iz Dinamo Vranja, pred dogovorom sa Slobodom je i još jedan mladi golman.

Novi čuvar mreže tuzlanskog tima trebao bi postati 21-godišnji Emir Ćutahija, nekadašnji omladinac sarajevskog Željezničara.

Ćutahija je prošao omladinske kategorije tima sa Grbavice, ali šansu u prvom timu nije dobio, pa je prethodnih nekoliko sezone promijenio dosta kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bio je prvo na posudbi iz Željezničara u Veležu, a zatim je nosio dres Olimpika, Viteza, Novog Travnika i Igmana.

Sada se nalazi blizu angažmana u FK Sloboda. Ćutahija se nalazi u Tuzli gdje dogovara pojednisoti sa klubom i u narednim danima bi se njegov transfer trebao potvrditi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.