Mile Lazarević novi trener FK Sloboda!

Tuzlaci dobili trenera

Mile Lazarević novi trener FK Sloboda! · Zvanično

Mile Lazarević je od jutros novi trener FK Sloboda. 

Radi se o 59-godišnjem stručnjaku koji je do jučer bio trener Zvijezde iz Gradačca.

Tako su Tuzlaci riješili pitanje trenera za novu sezonu.

Podsjetimo, Sloboda je prošle sedmice predstavila Admira Smajića kao tim menadžer nakon što je smijenila dosadašnjeg trenera Zlatana Nalića.

"Nisam razmišljao o trenerima sa kojima ću raditi. Volio bih da to budu mlađi treneri iz grada ili iz regije. Da to budu ambicozni momci sa diplomama, željni rada", rekao je Smajić na predstavljanju prisutnim novinarima prije osam dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Sloboda je u dosadašnjem dijelu prelaznog roka promijenila dosta fudbalera. Iz kluba su otišli igrači poput Mehmeda Alispahića, Seida Zukića, Gorana Vukliša, Andreja Todorovića, Saida Huseinovića i Adisa Hadžanovića, a došli su Marko Savinović, Pero Tešić, Petar Dodig, Adnan Osmanović, Marinko Rastoka, Adnan Buljić...

Kada je riječ o Lazareviću, on je sa Tuzlacima potpisao ugovor na godinu dana. Ranije tokom karijere je vodio Drinu iz Zvornika, Zvijezdu 09 i Zvijezdu Gradačac. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
molim te bože ugasi ovu kurvu tkz. slobodu
36 1
GMOKokosh
Koji debilizam. Nalic je za ovoga Husref Musemic :)
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi