Ostaje u mostarskom klubu

Slobodan Jakovljević produžio ugovor sa HŠK Zrinjski · Zvanično

Endin Čaušević

Iskusni defanzivac Slobodan Jakovljević odlučio je produžiti ugovor sa HŠK Zrinjski.

Jakovljević je Pod Bijeli brijeg stigao na ljeto 2016. godine iz Radnika i postao je jedan od najvažnijih igrača ovog kluba. Iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda odlučio je ostati u Zrinjskom.

Ugovor ovog 30-godišnjaka trajao je do kraja prošle sezone, ali Jakovljević je dogovorio nastavak saradnje s Plemićima. Zrinjski je potvrdio danas da je Jakovljević potpisao novi ugovor do ljeta 2022. godine.

On je u dosadašnjem igranju za Zrinjski osvojio dva naslova prvaka Bosne i Hercegovine. Jakovljević je u prošloj sezoni odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima za mostarski klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Zrinjskog i Radnika igrao je za Novi Sad, Mladost Apatin, Novi Pazar, Inđiju, SZTK, Radnik Surdulica i Spartak iz Subotice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti