Turnir se igra 13 i 14.07.

Kvalitetan turnir u Hrasnici: Nastupaju Velež, Željezničar, Radnik...

Samir Mlaćo

U Hrasnici će se 13. i 14. 07. održati Memorijalni turnir "4 Viteška" na glavnom terenu stadiona u Hrasnici.

Učešće na turniru su potvrdili Famos, FK Željezničar, FK Velež i FK Radnik Hadžići.

Prvog dana (subota) igraju se polufinalne utakmice. Snage će odmjeriti Famos i Radnik, dok u drugom meču igraju FK Velež i FK Željezničar.

"Fudbalski klub Famos je uspio ovogodišnji Memorijalni turnir podići na još veći nivo i obezbijediti da na turniru koji se održava u Hrasnici, pored domaćina FK Famos uzmu učešće prošlogodišnji učesnik i novi prvoligaš FK Radnik iz Hadžića.
Uz ove dvije ekipe obezbijedjeno je učešće i novog premijerligaša, a ujedno i prošlogodišnjeg pobjednika turnira FK Velež iz Mostara.
Četvrti učesnik ovogodisnjeg turnira je još jedan naš premijerligaš, koji će po prvi puta uzeti učešće na istom, a samim tim i dodatno uveličati ovaj dogadjaj FK Željezničar Sarajevo", istakli su iz redova organizatora turnira.

Drugi dan turnira donosi susret za treće mjesto, te finalni meč.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.