Sarri ne računa na Kolumbijca

Juventus odredio cijenu za Cuadrada

Endin Čaušević

Kolumbijski fudbaler Juan Cuadrado ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Juventus.

Cuadrado se zbog problema s povredama nije naigrao prošle sezone u Juventusu, a kada se oporavio Massimiliano Allegri nije previše računao na njegove usluge.

Gotovo je sigurno da će Kolumbijac napustiti Staru damu ovog ljeta, a to najbolje pokazuje činjenica da je prvak Italije već odredio cijenu za Cuadrada.

Kako piše CalcioMercato Juventus je stavio Cuadrada na transfer listu, te za njega traže između 20 i 25 miliona eura. Prodaja ne bi trebala biti problem jer se Cuadrado nalazi već na meti nekoliko klubova.

Interes za ovog igrača pokazali su Milan, Inter, Sevilla i Valencia, a navodno je najbliži da karijeru nastavi u Španiji i to u dresu Seville.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.