Ugovor na dvije godine

Nassim Zitouni potpisao za FK Tuzla City

Edmir Škorić

Svoju vjernost Tuzla Cityju potpisao je i Nassim Zitouni.

Ovaj 25-godišnji veznjak alžirskog porijekla prošao je školu francuskog Lyona. U to vrijeme bio je i U18 reprezentativac Francuske.

"Nakon što sam igrao u Francuskoj, Španiji, Portugalu, Bugarskoj i Alžiru učinila mi se BiH kao jedan novi izazov. Čuo sam sve lijepe riječi o Bosni i Hercegovini i njihovim ljudima a u to se svaki dan sve više uvjerevam. Nadam se da ću opravdati povjerenje, kazao je Zitouni.

On je trenirao proteklih sedam dana sa Plavima a struka je dala “zeleno svjetlo” kada je u pitanju njegov angažman pa je i potpisao dvogodišnji ugovor.

Svoj debi u plavom dresu imao je u nedjelju protiv banjalučkog Borca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.